maanantai 29. huhtikuuta 2013

Fat weekends



Voihan viikonloppu minkä teit taas minulle. Pari viimeistä viikonloppua on mennyt ihan herkutellessa. Viikolla olen pysynyt ihan hyvin ryhdissä, mutta viikonloppuisin mopo karkaa ihan käsistä. Esimerkkinä viime viikonloppu.

Perjantaina maistui sipsit

Lauantaina jäätelöä ja kotitekoista pizzaa

Sunnuntaina käytiin ulkona syömässä, eikä ollut kevyimmästä päästä ja illalla taas jäätelöä.

Miten sitä sais itsensä taas ruotuun myös viikonlopun osalta? Onko muillakin motivaatio ongelmia viikonloppusin? Oon aina palkinnut itseäni herkuilla ja tuntuu, että viikonloppuna mulla on tullut tapa palkita itseni raskaasta työviikosta + kaikesta muustakin oikeasti turhasta. Paras palkintohan se olisi kun vaaka näyttäisi pienempää lukua ja olo olisi parempi. Nytkin vaaka kiitti sunnuntaina +1kg.

Lauantaina kävin kyllä lenkillä ja sunnuntaina salilla. Liikunnan suhteen mulla ei ole mitään ongelmaa.


Teen salilla kaksijakoista ohjelmaa ja huomaan, että kehitystäkin on jo tapahtunut. Alussa jalkaprässissä oli painoa 80kg, nyt 100kg. Teen 12-15 toiston sarjoja liikkeestä riippuen.


Ihan hyvältähän tuo jääkaapin sisältökin näyttää jos söisikin vain sen sisältöä. Nakin ja pinaattiletut ovat pikkuneidin. Välillä joskin harvoin tehdään erillistä ruokaa V:lle kun kaikki meidän pöperöt ei tunnu uppoavan. Pääasiassa kaikki syö kuitenkin samaa ruokaa. Mieshän on pudottanut tässä "ohessa" 10kg myöskin...ja ilman liikuntaa..on se niin väärin, että toisilla se lähtee paljon helpommin.

Miten te muut perheelliset aikataulutatte arkenne työn, perheen, kotitöiden ja liikunnan suhteen? Musta aina välillä tuntuu, että pitäisi olla jääkaapin ovessa lappu johon olisi suunniteltu kuka tekee ruokaa, mihin aikaan ja mihin aikaan äidin sopii mennä lenkille/salille.

Viime viikon pudotus oli 0.8kg, mutta voin kertoa, että tälle viikolla ei ylletä noihin lukuihin. Niskasta kiinni ja lenkille mars!








2 kommenttia:

  1. Mulla meinaa kans olla sama juttu, et viikolla menee syömiset hyvin mut kun viikonloppu tulee niin mennään penkin alle. Pitää muka palkita itseään raskaasta työviikosta jne. Pitäis keksiä jokin toinen palkinto kuin syöminen :D

    VastaaPoista
  2. Mulla alkoi tuo herkuttelu riistaäytyä jo viikollekin, joten nyt päätin noudattaa 3vko täysherkuttomuutta jotta pääsisi eroon kierteestä. Eilen taas iltavuorossa stressi ahmija olisi halunnut suklaapatukan, mutta pysyin tiukkana :D

    VastaaPoista