lauantai 6. huhtikuuta 2013

Juhlat taivaassa?







Viikko on ollut tunteikas. Toinen lapsemme olisi täyttänyt perjantaina vuoden. Järjestetäänköhän taivaassa synttärijuhlia? Toivottavasti. Me ainakin juhlimme häntä. Kunpa saisin nähdä miltä hän näyttäisi tänään. Hän menehtyi kahden vuorokauden iässä. Onko hän muistoissamme aina pieni vauva vai kasvaako hän? 

Ostimme muumi-ilmapallon jonka isosisko sai lähettää pikkusiskolle taivaaseen. Myös haudalle vietiin ilmapallo, kynttilöitä ja pieni lahja. Isovanhemmat olivat muistaneet enkeliä kukilla ja yksi ystäväperhe myös. Leivoimme myös synttärikakun ja tänään oli isovanhemmat sitä syömässä. Paljon onnea rakas 1-vuotias!

Pääasiassa olen päättänyt pitää tämän laihdutusblogina, mutta aina välillä tekee mieli avat muitakin mietteitä ja nyt päällimmäisenä siis tämä. Koko viikko on mennyt löysäillessä, mutta en keksi tekosyitä sille. Olen vain ollut laiska. Puntilla kävin kerran ja lenkillä kahdesti. Tavoitteesta siis jäätiin. Myös syömiset on menneet vähän vasemmalla kädellä. Siltikin pudotusta viikon aikana -1,3kg. Johtuneeko siitä, että naistenpäivät alkoivat?


Tänään aktivoiduin ja suuntasin body pump tunnille. Ihanan tehokasta. Reidet kiittää. Ja huomenna vielä enemmän. Viime kerran jälkeen hyvä kun taivuin pöntölle. Niin kipeää teki. Nyt otin maltillisemmin painojen kanssa. Jos päivään on mahtunut body pump rääkkiä niin siihen on mahtunut myös suklaa juustokakkua. Hyi minua!

Raskas viikko on pitänyt sisällään myös hyviä uutisia. Varasimme matkat Turkin Sideen kesäkuun alusta. Kerran aiemminkin olemme olleet Turkissa. Silloin alanyassa ja esikoinen oli tuolloin 11kk vanha. Hotellia valitessa piti myös tarkistaa, löytyykö sieltä kuntosalia :) Aion liikkua myös siellä joskin ruokavalio syynin taitaa tuolla reissulla jokseenkin jäädä. Olemme varanneet all inclusive matkan.




Töitä nykyisessä muodossaan jäljellä kahdeksan viikkoa ja sen jälkeen vaihdan lasten hoitotyön pariin. Tähän asti olen siis toiminut kirurgian puolella. Olen myös hakenut opiskelemaan, mutta siitä lisää sitten jos se toteutuu. Uusia haasteita kohti.

Eilen vaaka näytti siis 91,4kg ja toiveissa olisi, että parin viikon sisällä päästäisiin jo uusille kymmenluvuille...se vaatiin ehkä sitä, että joku muu tuhoaa tuon suklaakakun tuolta jääkaapista?



Olen haaveillut juoksutrikoista, mutta ihan vielä ei taida itsetunto riittää niihin. Jos kymmenen kilon päästä. Ja ylläoleva kuva ei todellakaan ole otettu mun pepusta :) 



Sen sijaan tämä kuva on mun makkaroista. 


Loppuun vielä kuva tämän päivän päivällisestä. Salaattia, riisiä, kevyen vyötärön nugetteja (reseptin löydät täältä. Ja taco-dippiä kevyt kermaviilissä. NAM!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti