tiistai 23. huhtikuuta 2013

Karhunpoika sairastaa



Täytyy kyllä tunnustaa etten ole tällä viikolla paljoakaan tehnyt ja ekaa kertaa projektin aikana olen kipeänä. Flunssaa pukkaa. Eilen hoidin töissä influenssa potilasta ja kun kurkku kipeytyi niin ajattelin jo pahinta. Eipä tuo kai niin nopeasti oireilisi jos olisikin tarttunut. Ja sitä paitsi mun nenä vuosi jo aamulla kun menin töihin. Eiköhän tämä tästä mene levolla ohitse. Siispä viikon liikkumiset jää näin ollen vähälle. Lauantaina kuitenkin kiskaistiin 12km lenkki koko perheen voimin. V istui rattaissa ja äippä ja isi innoistuivat ajoittain jopa hölkkäilemään. Kasin jälkeen pysähdyimme hautausmaalle ja pysähtymisen jälkeen olikin vaikeaa päästä taas liikkeelle. Viimeiset 4km oli siis aika vaikeita. Siitä suoraan iltavuoroon ja jalat kiitti.



Viime viikko olikin parempi viikko niin ruokailun kuin liikkumisenkin suhteen. Kävin kolmesti lenkillä, kahdesti salilla ja sen päälle vielä kerran kahvakuulatunnilla. Ja viime viikollahan tippui se 0,8kg. Kunpa jaksaisi näin kipeänä ollessa terästäytyä ainakin tuon syömisen suhteen.



Tiedän...vielä ei ole punnituspäivä, mutta hyppäsin kuitenkin tänä aamuna vaaálle ja epävirallisesti 10kg on siis rikki ja samalla siirrytty uudelle kymmenluvulle...ainakin hetkellisesti. Saa nähdä mitä perjantai tuo tullessaan. Kaksi isoa tavoitetta on kuitenkin nyt saavutettu. Kymppi rikki ja paino vähemmän kuin ennen esikoisen odotusta. En oikeasti edes muista milloin olisin painanut näin "vähän". Seuraavana tavoitteena painoindeksissa "lievään lihavuuteen pääseminen" ja se tavoite siis saavutetaan kun paino on 87,5kg tai vähemmän. 


Lomamatkaan aikaa reilu 6 viikkoa ja ennen sitä, olisi mukava saada vielä tulosta aikaan. Kovasti oon miettinyt, että kehtaakohan sitä tunkea itseään bikineihin. Yllä oleva kuva taitaa olla vuodelta 2006...ja painoa ehkä 75kg...tuota tavoitellessa :) 


Tahtois niin kovasti jo lenkille. Mene pois flunssa. HUS!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti