perjantai 8. maaliskuuta 2013

Suunta kohti salia






Viikon saldona -1,2kg ja fiilis hyvä. Olin ihan varma, että vaaka näyttää tänään plussaa tai vähintään plus miinus nolla. Edelleenkin ollaan menty ihan kotijumpilla kun polvi ei samantien kestä rankkaa rasitusta. Tänään kävin fysioterapeutilla ja sain ohjeita polven kuntoutukseen. Ensiksikin pitäisi suunnata salille ja vasta vähän ajan päästä tulee kyseeseen ryhmäliikuntatunnit ja kovempi tehoiset lenkit. Mulla loppui vuokrattu jäsenyys Lahden lady linella kuun alussa ja nyt pitäisikin miettiä, mihin salille suuntaan. Mä en ole koskaan tykännyt noista sopimuksista jotka sitoo mut yhteen paikkaan vuodeksi tai pidemmäksi aikaa ja jos ei sitoudu niin yleensä kuukausimaksutkin nousee pilviin. Minne siis? Lahti-Hollola akselilla. Kellään suositella jotain paikkaa?


Lady Linella olen siis tähän asti vuokrannut jonkun toisen jäsenyyttä, jotta ei tarvitse sitoutua niin pitkäksi aikaa. Plussaa hyvät tilat ja kuntosali puoli ja virtuaalitunnit. Ai niin ja se, että auton saa hyvin parkkiin :)


Kävin joskus tutustumassa


En ole koskaan käynyt



Suht uusi paikka? Saanut kuvan, että siellä käy paljon kehonrakentajia yms. Far from there.


Mittailemisesta sen verran, että ekan kuukauden aikana vatsanympäryksestä oli lähtenyt 5cm kuten myös reiden ympäryksestä. Rinnan ympärys pysynut kuta kuinkin samana kuten myöskin pepunympärys. Tänään luvassa tyttöjen ilta L:n ja U:n kanssa. Tätä tyttöjeniltaa onkin suunniteltu jo yli puoli vuotta joten tulee kyllä tarpeeseen. Myös herkut ovat tänään jossain määrin sallittuja...ja tiedän, että se tulee näkymään myös ensi viikon punnitustuloksessa, mutta...


HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ KAIKILLE IHANILLE NAISILLE!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti