tiistai 20. elokuuta 2013

Aika kuluu


Ohhoh...onpas siitä aikaa kun olen viimeksi saanut kirjoitettua jotain. Enpä ollut kahden kuukauden aikana mitään tehnytkään laihdutuksen eteen. Kesä-heinäkuu on siis mennyt ihan rappiolla. Paino ei ole laskenut joskin ei ole myöskään noussut joten kun aloitin Super Dieetin maanantaina, vaaka näytti lukemaa 87,0kg.


Takana reilu viikko ja ekan viikon aikana pudotusta vaivaiset 0,6kg. Pelikuva on kuitenkin muuttunut jo ekan viikon aikana ja tähtäimessä olisikin timmimpi vartalo, näyttääpä vaaka mitä tahansa dieetin päätteeksi.
Treenaan tällä hetkellä viikottain neljän lenkin ja neljän lihaskuntotreenin muodossa. Treenaamista helpottaa aavistuksen se, että aloitin eilen päivätyöt.

Ruoat uppoaa ihan hyvin, mutta etenkin kasviksiin/salaattiin kaipaisi jo vaihtelua. Kaikki vihreä tulee korvista ulos!!! Tavoitteena on päästä tämän vuoden puolella vielä seiskalla alkaviin lukuihin, mutta tuntuu, että kun 13 kiloa on jo lähtenyt niin päivä päivältä käy hankalammaksi tämä laihtuminen. Periksi ei anneta kuitenkaan.

Jospa tässä aktivoituisi myös päivittämään blogia useammin. Kuvia sitten ensi kerralla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti