maanantai 1. heinäkuuta 2013

"Lomalta paluu"



Motivaatio ollut hukassa ihan täysin. Mistähän sen saisi takaisin?
Turkin reissu meni hienosti ja viihdyttiin hyvin. Matkan pituus 3-vuotiaan kanssa oli kyllä ihan maksimi ja äitikin olisi jo vikoista päivistä kaivannut vähän muutakin kuin uima-allas elämää jota rytmitti syöminen.



V toki nautti uimisesta täysin rinnoin. Päivittäin uima-altaalla meni 4-5h. Ja tuolla uimisella V oppi uimaan itsenäisesti kellukkeilla mikä kyllä helpotti meitä huomattavasti.


Hotellin oma ranta oli kiva ja siellä vietimme yhden melkein kokonaisen päivän.




Aamupala valikoima oli valtava ja yritin toisinaan valita sieltä ne hyvät vaihtoehdot. Toki lautaselle hukkui usein myös esimerkiksi pannukakkuja :)


                                     



Onneksi jälkiruokaleivonnaiset oli niin ällön makeita ettei musta tullut niiden fania.





Hotelli oli kiva ja ainoana miinuksena voisin mainita parvekkeellamme olevan linnunpesän jonka vuoksi parvekkella ei oikein voinut oleilla. Tosin me ei oltu maksettu esimerkiksi meri näköalasta niin eipä tuo näkymä parvekkeelta silmiä hivellyt. 


Ostoksilla kävimme läheisessä basaarissa, mutta koska tinkiminen on musta kauhean vaikeaa niin ostoksia tehtiin myös hotellin omasta kaupasta jossa oli kiinteät hinnat.






Mukaan tarttui esimerkiksi conversen ja lacosten kengät, pari laukkua ja yksi paita sekä V:lle vaatteita. Kenkiin ja laukkuihin olen ollut tyytyväinen, mutta yhdet V:n housut meni jo saumoista rikki...olihan tämä odotettavissa.






Viikon aikana söin melkein mitä sattuu. Kotiin tullessa vaaka näytti kuitenkin pienempää lukua kuin lähtiessä. Odotin kyllä ihan jotain muuta. Eka kotiviikko tosin toi painoa lisää kun lomasyömiset on jäänyt päälle.




Ihan heti en lähtisi kuitenkaan uudestaan reissuun ja kotiin on aina kiva palata. Seuraava reissu meillä tulee todennäköisesti olemaan miehen kanssa kahdestaan. Viikkoa en kykene olemaan erossa V:stä joten ehkä kaupunki viikonloppu Barcelonassa? 

Uusi työ lastenosastolla on ollut ihan mun juttu. Nyt kun saisi vielä itsensä samanlaiseen rytmiin kuin ennen lomaa. Liikkumaan ja syömään hyvin. Ekaa kertaa kahteen vuoteen teen kolmivuorotyötä ja ensi yönä on tiedossa eka yövuoro kahteen vuoteen. Saas nähdä miten akan käy :) Tuo yövuoro syöminen on myös hankala juttu.

Tavoitteista voin sanoa sen verran, että syyskuun loppuun mennessä vaaán pitäisi olla uusilla kymmenillä. Alaspäin siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti